Amadeus

Onze diensten

Logo Amadeus bouw- en onderhoudsbedrijf

Uw bouwbedrijf en onderhoudsbedrijf in Haarlem

Bouw- en onderhoudsbedrijf Amadeus in Haarlem is al meer dan 35 jaar actief als bouwbedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in het renoveren van woningen. Niet alle werkzaamheden kunnen wij zelf volledig uitvoeren. Daarom kunnen wij een beroep doen op onze betrouwbare partners om zo een compleet pakket aan diensten uit te kunnen voeren. Elke partner heeft zijn of haar eigen specialisme zodat u altijd verzekerd bent van een correcte uitvoering van de werkzaamheden en een optimale kwaliteit.

Opbouwen en aanbouwen aan een woning

Een zolder wordt vaak gebruikt als opslagruimte terwijl er zoveel meer mogelijkheden zijn. Een zolder kan (deels) worden omgebouwd tot een extra kamer of een ruimte waarin ongestoord gestudeerd of gewerkt kan worden. Dit kan worden gerealiseerd door het plaatsen van scheidingswanden. Om nog meer ruimte te creëren plaatsen wij vakkundig een dakkapel voor u. Hiermee krijgt u ook een aangenamer woon- of werkklimaat door een betere lichtinval.

Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het bouwen van degelijke dakopbouwen, allen voorzien van een vaste trap die de mogelijkheid bieden om een extra slaap- of badkamer te realiseren.

Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het realiseren van aanbouwen aan uw woning. Niet alleen vergroot u hiermee het volume van uw woning maar ook zorgt het voor waardevermeerdering van een pand.

Informeert u naar de vele mogelijkheden. De benodigde bouwvergunningen kunnen door ons desgewenst geregeld worden.

Opbouwen en aanbouwen aan een woning
Aanleg of renovatie van complete badkamers

Aanleg of renovatie van complete badkamers

Om een complete badkamer voor u te verzorgen, hetzij bij nieuwbouw of als u uw gedateerde bestaande badkamer wilt vervangen door één die meer eigentijds is en aan uw wensen voldoet bieden wij een totaalpakket.

Gespecialiseerde partners voeren de werkzaamheden uit die vallen onder hun vakgebied. Elektriciens, loodgieters, stukadoors en tegelzetters dragen bij aan het tot stand komen van een complete badkamer die volledig aan uw verwachtingen en behoeften voldoet.

Contact ons

Aanleg of renovatie van keukens

Ook voor het plaatsen van een compleet nieuwe keuken zijn wij graag uw partner. Onze specialisten verzorgen alle werkzaamheden zoals het aansluiten van de apparatuur en het aanleggen of verleggen van leidingen zodat u kunt genieten van een deskundig aangelegde volledig uitgeruste keuken.

Aanleg of renovatie van keukens
Vervanging van houten of kunststof kozijnen

Vervanging van houten of kunststof kozijnen

Er komt een tijd dat een houten kozijn zo vergaan is dat vervanging aan de orde is. In dat geval kunnen wij het houten kozijn vervangen door een nieuw exemplaar. U kunt ook kiezen voor een onderhoudsarm kunststof kozijn. Hiermee wordt schilderen overbodig.

Ook plaatsen wij desgewenst de beglazing. Naar keuze enkel glas of isolerend HR++ glas gevuld met Argon wat een besparing op uw energierekening oplevert.

Contact ons

Dakwerken

Tot ons dienstenpakket behoren ook dakwerken. Zowel pannendaken als bitumineuze dakbedekkingen op platte of licht hellende daken brengen wij aan of verzorgen de reparatie hiervan. Ook boeiboorden vervangen wij en verzorgen alle lood en zinkwerken.

Dakwerken

Meer

INFORMATIE

Contact ons

Contact

Legmeerstraat 26, 2131DW Hoofddorp

06 - 18 66 75 30

info@bouwbedrijfamadeus.nl

Werktijden

Maandag t/m vrijdag:
07:00 uur - 18:00 uur

Zaterdag en zondag:
Gesloten

Gratis offerte

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of een vrijblijvende concurrerende offerte. Wij hebben altijd voldoende capaciteit voor nieuwe opdrachten.

Menu